Navijač skočil v kader novinarjema

Na tekmi lige prvakov med Dinamom in Paris Saint-Germainom je francoska novinarja med javljanjem s stadiona Maksimir presenetil hrvaški navijač. Eden izmed novinarjev je ''vsiljivca'', ki je skočil v kader, hitro odrinil.
Oglej si celoten članek

Ibrahimović polni stadione, Maksimirja ne

Foto: EPA zlatan ibrahimović Tekmo tretjega kola lige prvakov med Dinamom Zagreb in PSG si je ogledalo osem tisoč obiskovalcev. Pol prazen stadion je presenetil francosko ekipo, zelo začuden je bil tudi Zlatan Ibrahimović.

''Čudno, zelo čudno,'' je na vprašanje, kako je igrati v tako temačnem vzdušju, povedal trener PSG Carlo Ancelotti. ''Kaj je to? Zakaj je tako malo ljudi? Koliko navijačev vas gleda na prvenstveni tekmi?'' pa je Josipa Šimunića spraševal Ibrahimović. Odgovor, da se ponavadi zbere od 500 do 600 navijačev, je Šveda šokiral.

Prvo tekmo lige prvakov med Dinamom in Portom si je ogledalo 4683 navijačev, ob veliki marektinški podpori pa jim je tokrat na Maksimir uspelo privabiti osem tisoč obiskovalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.