"Navijači" AS Saint-Etienne na stadion želeli vtihotapiti nevarno orožje

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanska policija je pred tekmo evropske lige med Laziem in Saint-Etiennom aretirala pet francoskih navijačev, ki so želeli v stadion vzeti profesionalno ročno granato, pet pendrekov, tri nože in več bomb, ki so jih sestavili Francozi sami.
Oglej si celoten članek

Italijanski športni dnevnik Corriere dello Sport poroča, da je rimska policija pred tekmo evropske lige med rimskim Laziem in francoskim Saint-Etiennom aretirala pet francoskih huliganov. Štirje moški in ena ženska so želeli v stadion odnesti profesionalno ročno granato, pet pendrekov, tri nože in več bomb, ki so jih sestavili Francozi sami. Še enega navijača pa so italijanski policisti ovadili.

Policisti so skupino aretirali pred tekmo v centru Rima. S sabo so navijači nosili tudi prapor z napisom "Green Angels", po katerem so jih prepoznali kot pripadnike istoimenske huliganske skupine. Green Angels (Zeleni angeli) so v Franciji že leta pod posebnim policijskem nadzorom.

Okoli tisoč francoskih navijačev je prišlo v Rim, da bi podprli svoje moštvo.

 

Evropska liga, Skupina G:

Lazio Rim : AS Saint-Etienne 3:2 (1:1)

 

PREBERITE TUDI:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.