Navijači: Bale je boljši nakup od Neymarja

Foto: EPA
Foto: EPA
Anketa spletnega portala Marca.com je pokazala, da se španski navijači bolj navdušujejo nad Garethom Balom kot Neymarjem.
Oglej si celoten članek

Real Madrid in Barcelona sta se v poletnem prestopnem roku okrepila z zvenečima imenoma. Dres aktualnega španskega prvaka je oblekel Brazilec Neymar - neuradno bodoči najboljši nogometaš na svetu - ki se je iz Santosa preselil v Barcelono, barve kraljevega kluba pa bo zastopal Valižan Gareth Bale, ki je za rekordno vsoto iz Tottenhama prestopil v Real Madrid.

Tako Real kot Barcelona si obetata, da bo njuna najnovejša okrepitev v Primeri División pustila velik pečat. Spletni portal Marca.com je objavil rezultate ankete, ki razkrivajo, da 60% navijačev meni, da je Bale boljši nakup, medtem ko jih je 40% prepričanih, da je Brazilec boljša izbira.

Real je za Bala odštel 100 milijonov evrov, Barça pa za Neymarja 57 milijonov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.