Navijači Beriću zaželeli pogum

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Robert Berić je bil danes operiran po poškodbi desnega kolena.
Oglej si celoten članek

Robert Berić je bil danes operiran v bolnišnici Clinique Mutualiste Chirurgicale v St. Etienne, poseg pa naj bi potekal uspešno. Slovenski napadalec jo je skupil na vročem derbiju z Lyonom, ko ga je pri reziltatu 3:0 za Olympique grobo pokosil Jordan Ferri. Krčan bo zaradi poškodbe kolenskih vezi z zelenic odsoten vsaj pol leta.

Berić je v St. Etienne prestopil v poletnem prestopnem roku, francoski prvoligaš pa je zanj plačal rekordno vsoto v klubski zgodovini - 7 milijonov evrov. Berić se je že izkazal z nekaj zadetki v Ligue 1 in Evropski ligi, napadalčeva poškodba pa je tako velik udarec za klub in njegove navijače, a seveda še težja za igralca. Berić je na socialnih omrežjih prejel veliko sporočil spodbude, privrženci njegovega kluba pa so v trening centru St. Etienna izobesili transparent in Slovencu v času okrevanja zaželeli predvsem pogum.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.