Navijači bi zbirali denar za Messija

Foto: EPA
Foto: EPA
Lionel Messi je omenil, da bi ob selitvi v Premier League najraje oblekel dres londonskega Arsenala. Navijač topničarjev je že prišel na idejo, kako pomagati klubu, da pripelje Argentinca.
Oglej si celoten članek

Kmalu ko so se pojavile govorice, da argentinski zvezdnik Barcelone Lionel Messi razmišlja o odhodu iz katalonskega velikana, je navijač londonskega Arsenala Matt Clark našel rešitev: s pomočjo takoimenovanega crowdfundinga bi topničarjem pri zbiranju denarja za Messijevo plačo pomagali kar navijači.

Španski mediji so poročali, da bi se Messi preselil v Premier ligo za tedensko plačo 600.000 evrov. Takšnega zneska Arsenal vsekakor ne namerava odšteti, po Clarkovem mnenju pa lahko to vsoto prispevajo navijači. Če bi 600.000 navijačev Arsenala vsak teden odštelo en evro, bi topničarji lahko poskrbeli za Argentinčevo plačo.

"Prepričan sem, da bi lahko 600.000 navijačev po celem svetu vsak teden odšteli en evro," pravi Clark.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.