Navijači jezni na najboljšega slovenskega sodnika

Foto: Anže Petkovšek maribor olimpija ljudski vrt prva liga
Nov slab dan za slovenske predstavnike na prihajajočem svetovnem prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Po mnenju mnogih najboljši slovenski sodnik Damir Skomina, ki bo sodil tudi na svetovnem prvenstvu v Rusiji, je na derbiju med Mariborom in Olimpijo ujezil pristaše obeh klubov. Primorec je bil precejšnjih kritik deležen že po sojenju pofinala lige prvakov med Romo in Liverpoolom, ko je s svojimi pomočniki storil kar nekaj napak. Te so se po mnenju ljubljanskih in mariborskih navijačev dogajale tudi v Ljudskem vrtu.

Na tokratni tekmi so sodnikom pristaši Olimpije očitali predvsem nedosojeni prepovedani položaj ob prvem zadetku Luke Zahovića, ter rdeči karton, ki bi ga moral po njihovem mnenju dobiti Jasmin Handanović ob enajstmetrovki s katere je Olimpija rezultat izenačila na 2:2. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 18:27 20. Maj 2018.

    Za vse niso krivi sodniki,bodimo realni in si priznajmo,da so včeraj zasluženo izgubili.Obramba v totalnem ku.cu,krivi dveh golov.

  • 15:38 20. Maj 2018.

    Bedaki. V zgoraj naštetih situacijah ni niti ene napake Skomine. Ja gol Zahovića je bil iz prepovedanega položaja, vendar je …

  • 15:10 20. Maj 2018.

    Pač ofsajd Zahoviča, ne prvi ne zadnji, zadnje čase vsi nekam slabo dvigujejo zastavico... Je pa Skomina na obeh straneh …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.