Navijači kar sredi restavracije oklofutali legendo kluba

Foto: Epa savo milošević
Navijači Partizana naj bi se legendarnega nogometaša lotili zato, ker se ni pojavil na dogovorjenem sestanku.
Oglej si celoten članek

Srbski mediji poročajo o incidentu, ki se je zgodil pred nekaj tedni na nogometnem stadionu Partizana. Navijači kluba naj bi tam napadli aktualnega trenerja kluba in znanega nekdanjega nogometaša Sava Miloševića.

Kot pišejo različni srbski mediji, naj bi skupina Grobarjev, se pravi navijačev kluba, pričakala Miloševića v klubski restavraciji in se z njim spustila v glasno debato. Šestinštiridesetletnega trenerja so nato spravili v kot, kjer naj bi dobil nekaj zaušnic po obrazu.

Vzrok za napad naj bi bila neudeležba Miloševića na sestanku z navijači dan prej.

Zanimivo, da je informacija na dan prišla šele po nekaj tednih in da nihče od vpletenih tega ne želi komentirati.

Savo Milošević je igral za številne španske klube, Aston Villo in Parmo, kariero pa je končal 2008 v dresu Rubina Kazana. Za srbsko reprezentanco je odigral 102 tekmi.

Srbski mediji še dodajajo, da je Milošević glavni kandidat za trenerja Aston Ville in da naj bi kmalu zapustil klop Partizana.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.