Navijači kradli in poškodovali vratarja

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilska policija je priprla dva navijača Flamenga, ki naj bi sodelovala pri napadu na nogometaša nasprotnega moštva v njegovi slačilnici
Oglej si celoten članek

Pred začetkom sobotne tekme med Flamengom in Macaéjem so neimenovani navijači Flamengove navijaške skupine kradli po slačilnici nasprotnega kluba, vzeli naj bi celo nekaj sadja, poleg tega pa še napadli vratarja Ricarda Berna, ki je tekmo nato odigral s povito brado, je razkril direktor tekmovanja nogometne federacije Ria de Janeira Marcelo Vianna.

"Žal mi je zaradi tega divjega obnašanja manjše skupine navijačev," je Vaiannino izjavo prenesel Globo. "Vratar je imel le presekano brado, toda lahko bi bilo veliko huje," je povedal o napadu na nekdanjega člana mestnega tekmeca Fluminenseja.

Več si lahko preberete na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.