Navijači MB v vrsti že ob petih zjutraj

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Za tekmo šestnajstine finala Evropske lige v nogometu med Mariborom in Sevillo ni več vstopnic, so sporočili iz vrst aktualnega slovenskega prvaka.
Oglej si celoten članek

Slovensko-španski obračun bo na sporedu 20. februarja, mesec dni pred tekmo v Ljudskem vrtu pa so razprodali prav vse vstopnice.

Potem ko so lastniki sezonskih vstopnic v prejšnjem tednu izkoristili predkupno pravico, se je v ponedeljek ob 9. uri začela redna prodaja. Najhitrejši so se postavili pred prodajno točko že ob petih zjutraj, ob 16.05 pa so prodali zadnje tri dostopne vstopnice v prvi vrsti sektorja D na zahodni tribuni. Na voljo so tako ostale samo še rezervirane vstopnice za organizirane navijače.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:37 20. Januar 2014.

    pa se bajta je kjer prodajajo karte...a ni to mal LJUBLJANSKO.ajajajaj

  • 23:36 20. Januar 2014.

    ja lej usral se bojo pa bo....<br />sramota pa taka no upam da bo vsaj vzdusje ceprav....se navija sam dokler …

  • 19:09 20. Januar 2014.

    Kot Žabar sem Mariborčan res fouš, kar se NK Maribora tiče in nogometa nasploh ter jim iskreno želim obilo sreče …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.