Navijači na pomoč Tini Maze

Foto: Fan Club Tina Maze
Foto: Fan Club Tina Maze
Fan Club Tine Maze se je odločil podkuriti Mednarodni smučarski zvezi.
Oglej si celoten članek

V navijaškem klubu Tine Maze so se odločili podpreti najboljšo slovensko smučarko v njenem boju z Mednarodno smučarsko zvezo (FIS) zaradi nošenja "spornega" smučarskega spodnjega perila. Na nedeljsko slalomsko tekmo v Kranjski Gori bodo tako navijačem pripeljali tisoč majic z zdaj že slavnim napisom NOT YOUR BUSINESS. Te naj bi gledalci pred Tininim nastopom v drugi vožnji oblekli in jih pokazali kameram, ko bo smučarka  prispela v cilj!

"S tem dejanjem želimo dokazati, da stoodstotno stojimo za Tino in da se ne strinjamo s pristranskim sojenjem Fisa," so zapisali pri Tininem navijaškem klubu in dodali: "Organiziramo se po elektronski pošti in prek SMS-sporočil. Kdor želi sodelovati, naj poišče našo stojnico, ki bo v ciljnem prostoru ves konec tedna."

Akciji so se pridružili vsi slovenski smučarski fan klubi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:10 22. Januar 2012.

    Tina:<br />prični plačevati davke v Sloveniji.

  • 20:08 20. Januar 2012.

    pa še res je,in ne malo.

  • 14:56 20. Januar 2012.

    pa je en spet zaslužu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.