Navijači Newcastla bodo protestirali

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slaba forma Newcastle Uniteda je močno ujezila navijače, ki bodo na naslednji prvenstveni tekmi proti Cardiffu izvedli protest.
Oglej si celoten članek

Newcastle United si je kljub slabemu začetku sezone, obstanek v prvi angleški nogometni ligi zagotovil že pred časom, ta 'uspeh' pa nato proslavili s šestimi zaporednimi porazi. Navijači so nad moštvom izredno razočarani, predvsem zaradi pomanjkanja želje, ki je bilo močno opazno tudi ob zadnjemu prvenstvenemu porazu proti Arsenalu, ko so izgubili z 0:3

Čeprav je ekipa serijo porazov začela brez kaznovanega trenerja Alana Pardewa, ki se je vrnil šele na omenjeni tekmi s topničarji, pa je prav on postal tarča največjih kritik navijačev. Ti si želijo njegove glave, v ta namen pa bodo na naslednji prvenstveni tekmi izpeljali protest. V 69. minuti tekme s Cardiffom bodo podporniki kritik vstali in zapustili St James's park. Ta minuta je bila izbrana v spomin na leto 1969, ko je Newcastle zadnjič osvojil kakšno lovoriko, takrat so slavili v tekmovanju velesejemskih mest, predhodniku današnje evropske lige. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.