Navijači opozorili na problem

Foto: EPA
Foto: EPA
Manchester United je predstavil nov dres za sezono 2015/2016, ki ga v skladu s pogodbenimi obveznostmi krasi velik zaščitni znak avtomobilske znamke podjetja General Motors.
Oglej si celoten članek

Rdeči vragi so v sodelovanju z nemško mednarodno korporacijo Adidas, ki je nasledila ameriško podjetje Nike, predstavili nov dres z retro pridihom, ki močno spominja na majice iz 80. in 90. let prejšnjega stoletja.

Navijači so bili z modelom zadovoljni, zataknilo se je le pri napisu glavnega pokrovitelja. ''Všeč mi je, kaj je Adidas naredil z novim dresom Manchester Uniteda. Ignoriraje odvraten Chevrolet logo in gre za soliden dizajn,'' je zapisal eden od navijačev, drugi pa je dodal: ''Unitedov dres bi bil tako lep, če ga ne bi uničil grozen logo Chevroleta.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.