Navijači po porazu proti 'palčku' podrli ograjo in vdrli na zelenico

Foto: youtube navijači Hajduk
Težki časi za ponos Dalmacije.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Hajduka so prvič v zgodovini kluba izpadli v prvem krogu kvalifikacij. Enega največjih evropskih porazov jim je v Evropski ligi zadal malteški Gzira United. Dalmatinci so sicer prvo tekmo v Ta'Qaliju dobili z 2:0, zato je celotna hrvaška javnost pričakovala lahek preboj v nadaljevanje tekmovanja.

A domači trener Siniša Oreščanin je na zelenico poslal rezervno postavo. Ta je na začetku dvoboja celo povedla, nato pa v drugem polčasu prejela tri zadetke. Končnih 1:3 za napredovanje Maltežanov je v 96. minuti zabil Hamed Kone.

Najbolj vročekrvni navijači Hajduka so po zadnjem sodnikovem žvižgu prebili ograjo in stekli na igrišče, kjer so se želeli 'pogovoriti' z igralci. A večje incidente je preprečila policija.

Gnev nekaterih se je sicer usmeril v častno ložo, kjer so tekmo spremljali vodilni možje Hajduka. Ti so po zadnjem sodnikovem žvižgu marsikaj slišali.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:43 19. Julij 2019.

    STAVE

  • 07:40 19. Julij 2019.

    Pravilno ! Navijači plačujejo nogometašem da zmagujejo ! Še dobro ,da niso prišli oboroženi .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.