Navijači: ''Ti si cenejši Gareth Bale''

Cristiano Ronaldo je s hat-trickom na tekmi proti Severni Irski postavil nov mejnik v reprezentančnem dresu.
Oglej si celoten članek

Portugalska je na kvalifikacijski tekmi za SP 2014 premagala Severno Irsko (4:2). Glavni akter je bil ponovno Cristiano Ronaldo, ki je dosegel tri zadetke in se zavihtel na drugo mesto najboljših strelcev portugalske reprezentance.

Ronaldo je s tremi zadetki na najboljši možen način odgovoril navijačem Severne Irske, ki so se namesto tradicionalnih vzklikov ''Messi, Messi'' posluževali drugačne taktike. Ronaldu so med srečanjem vzklikali: ''Ti si cenejši Gareth Bale''. Očitno so ga s skandiranjem razjezili, saj je Portugalec napolnil severnoirsko mrežo.

Najboljši strelci portugalske reprezentance:

1. Pauleta 47 (88)
2. Cristiano Ronaldo 43 (107)
3. Eusébio 41 (64)
4. Luís Figo 32 (127)
5. Nuno Gomes 28 (79)
6. Hélder Postiga 26 (62)
=  Rui Costa 26 (94)
8. João Pinto 23 (81)
9. Nené 22 (66)
=  Simão 22 (85)

xx (xx) - goli (število nastopov)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.