Navijači Zenita vrgli petardo v vratarja Dinama

Na tekmi ruskega nogometnega prvenstva med Dinamom iz Moskve in Zenitom St. Peterburgom je prišlo do navijaškega incidenta, zaradi katerega je sodnik Aleksej Nikolajev dvoboj prekinil v 36. minuti. Eden od Zenitovih navijačev je namreč s pirotehničnim sredstvom poškodoval vratarja Dinama Antona Šunina.
Oglej si celoten članek

Dinamo je v vodstvo v 27. minuti popeljal Vladimir Granat. Devet minut kasneje je obležal vratar Anton Šunin, sodnik Aleksej Nikolajev pa je srečanje prekinil. Usoda tekme ruske prve lige bo znana po zasedanju disciplinskega odbora.

"Imamo videoposnetek, s katerim bomo lahko identificirali osebo, ki je vrgla petardo in poškodovala vratarja Dinama. Definitivno bo kaznovan za svoje dejanje," je dejal Aleksander Meitin, vodja varnosti ruske lige.

Šunin je po tekmi sporočil, da je imel težave z vidom in sluhom: "Nekaj je padlo poleg mene. Pogledal sem dol in petarda mi je eksplodirala v obraz. Imam težave z vidom in sluhom, zdaj grem v bolnišnico na preglede."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.