Navijačica zapela pesem za Dragića

Goran Dragić se je z letošnjimi odličnimi igrami v ligi NBA usidral v srca navijačev Houston Rockets, ki si vsi po vrsti želijo, da tudi po izteku pogodbe ostane v Teksasu. Ena od navijačic pa se je Gogiju celo odločila zapeti pesem.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić je eno najprijetnejših presenečenj v letošnji sezoni lige NBA. Nekdanji član Uniona Olimpije je v dresu Houston Rockets zablestel v polnem sijaju in zato ne preseneča, da se za njegove storitve zanima kar nekaj moštev. Navijači Raket si seveda želijo, da Dragić ostane v Teksasu. Ena od navijačic se je tako odločila, da slovenskemu reprezentantu zapoje pesem z naslovom I Love You, Gogi (Ljubim te, Gogi) in ga tako poskuša prepričati, da ostane v Houstonu. Pesem je na YouTubu opazil tudi Dragić in se nanjo odzval prek svojega Twitter profila. "To je navdušujoče. Hvala," je ob tem zapisal Dragić. Dovolj navdušujoče, da bo ostal pri Raketah?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.