''Nazaj v Premier ligo? Ni šans!''

Foto: EPA
Foto: EPA
Vezist Real Madrida Xabi Alonso je zanikal govorice, da ga mika selitev nazaj v Premier ligo.
Oglej si celoten članek

Angleški Daily Star je pred dnevi poročal, da naj bi se Xabi Alonso dogovarjal za prestop k Chelseaju, zgodbo pa je kmalu zatem negiral Daily Mail, ki je zatrjeval, da je vezist madridskega Reala bližje svojemu nekdanjemu klubu iz Liverpoola. Španski nogometaš je poročanje obeh angleških medijev zatrl v kali.

''Premier liga? Ne,'' je bil kratek in jedrnat Alonso, ki je od leta 2004 do 2009 igral za Liverpool. Pred štirimi leti se je pridružil Real Madridu, kjer je igral pod vodstvom Joséja Mourinha. Španca ponovno snidenje s portugalskim strategom prav nič ne mika. ''Ni šans. Ne,'' je o morebitni selitvi k Chelseaju ali Liverpoolu povedal Alonso.

Govorice o njegovem neizbežnem odhodu krožijo že nekaj časa. Pogodbo z Realom ima sklenjeno do leta 2014, o podaljšanju pa se s svojimi delodajalci še ni pogovarjal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.