NBA bo skrajšala dolžino uvodnih tekem v Orlandu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Prve pripravljalne tekme v NBA bodo krajše.
Oglej si celoten članek

Prve pripravljalne tekme v severnoameriški košarkarski ligi NBA, ki se bo po marčevski prekinitvi nadaljevala konec meseca, bodo namesto 48 minut trajale 40 minut. Potem pa bodo ekipe znova igrale po ustaljenem formatu, torej vsako četrtino po 12 minut, je na svoji spletni strani objavila liga NBA.

Pripravljalne tekme se bodo začele v sredo, in sicer bodo ta dan dvoboji Orlando Magic - LA Clippers, Washington Wizards - Denver Nuggets (Vlatko Čančar), New Orleans Pelicans - Brooklyn Nets in Sacramento Kings - Miami Heat (Gorana Dragić). Luko Dončića in Dallas Mavericks prva tekma čaka dan pozneje, ko se bodo pomerili z LA Lakers.

Foto: Twitter luka dončić lebron james

Liga NBA se je za to potezo odločila, da igralci ne bi doživeli prevelikega šoka, potem ko štiri mesece niso igrali. Vsaka ekipa bo prvo pripravljalno tekmo odigrala po novem formatu, preostali dve pa bosta že imeli 48 minut igralnega časa.

Redni del sezone, v katerem bodo vse ekipe odigrale po osem dvobojev, se bo nadaljeval 30. julija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.