NBA superzvezdnik se je osramotil v stilu "A je to!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Katastrofalen večer za Jamesa Hardna.
Oglej si celoten članek

Houston Rockets so v noči iz sobote na nedeljo na domačem parketu premagali New Orleans Pelicans, a so se zato morali potruditi bolj od vseh pričakovanj, saj so kljub statusu izrazitega favorita slavili le s 126:123.

Eden izmed razlogov za tesno tekmo je bila katastrofalna predstava prvega zvezdnika ekipe Jamesa Hardna, ki je resda prispeval kar 29 točk, a jih je od tega kar 11 dosegel iz prostih metov, medtem ko je iz igre metal le 8/29, še bolj pa izstopa neverjeten podatek, da je kljub katastrofalnemu metu kar 18-krat poizkusil za tri točke, a je zadel le dvakrat, poleg tega pa je izgubil še 8 žog.

Na Hardnovo srečo se je dosti bolj izkazal drugi zvezdnik ekipe, Russell Westbrook, ki je sicer dosegel točko manj, a je za trojni dvojček dodal še 10 skokov in 13 asistenc, medtem ko je iz igre metal več kot 50 %.

Harden nad svojo predstavo tako nikakor ni mogel biti zadovoljen, vse skupaj se je najlepše videlo v komični situaciji, s katero je zaznamoval tekmo, ko je frustrirani Harden z vso silo zabrisal žogo v tla, ta pa se mu je odbila naravnost v obraz.

Rockets so tako po porazu z Bucks dosegli prvo zmago sezone, a bo moral njihov prvi zvezdnik močno dvigniti nivo svoje igre, če bodo želeli biti eni izmed kandidatov za naslov v letos izjemno izenačeni ligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.