NBA zvezdnik kaznovan zaradi odrivanja sodnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Košarkar Washingtona je bil kaznovan zaradi "neprimernega stika".
Oglej si celoten članek

Center košarkarskega moštva Washington Wizards Thomas Bryant je dobil v soboto kazen zaradi "neprimernega stika" z uradno osebo na četrtkovi pripravljalni tekmi z Detroitom. Vodstvo lige NBA je Bryanta oglobilo s plačilom kazni 45.000 ameriških dolarjev oziroma 37.000 evrov.

Incident se je zgodil v tretji četrtini pripravljalne tekme Wizards proti Detroitu, potem ko je igralec Detroita Blake Griffin Bryanta spravil na tla. Bryant je odskočil in se poskušal soočiti s smejočim se Griffinom, toda sodnik na tekmi se je znašel med njima.

Bryant se ga je dotaknil in ga potisnil, ko je poskušal priti do Griffina, ki so mu sodniki dosodili osebno napako. Bryant je nato prejel tehnično napako, zdaj pa je naknadno prejel še kazen disciplinske komisije.

Mladi center, ki je bil na naboru 2017 izbran kot 42., je sicer zelo lepo napredoval v zadnji sezoni, ko je povprečno beležil 13,2 točki, 7,2 skoka, 1,8 asistence ter več kot eno blokado na tekmo. Zdaj pa se še edino mora naučiti, kako tekom tekme nadzorovati svoja čustva.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.