NBA zvezdniku gre Dončić pošteno v nos: "Poglejte ga z Lukom! Phhh!"

Foto: Print Screen Foto: Print Screen Foto: Print Screen Foto: Print Screen Foto: youtube Luka Dončić, Maxi Kleber, Boban Marjanović Foto: Print Screen marjanović dončić Foto: Twitter Boban Marjanović in Luka Dončić
Eden najboljših prijateljev Bobana Marjanovića je odkrito ljubosumen na odnos, ki se je razvil med srbskim velikanom in Lukom Dončićem.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončića tako doma v Dallasu kot v Orlandu, kjer se košarkarji pripravljajo na nadaljevanje NBA sezone, veliko časa preživi v družbi soigralca Bobana Marjanovića, s katerim sta spletla pristne prijateljske vezi.

Košarkarja Dallasa se pogosto družita, zbijata šale in celo skupaj ribarita, kar gre že pošteno v nos košarkarju Philadelphie 76ers Tobiasu Harrisu.

Marjanović je namreč eden izmed Harrisovih najboljših prijateljev. V času, ko sta si delila slačilnico pri Detroit Pistons, Los Angeles Clippers in Philadelphii 76ers, sta bila košarkarja praktično nerazdružljiva.

Foto: Print Screen Ko se je Marjanović leta 2019 preselil v Teksas, je bilo težko ohranjati stike, zato se je odnos razumljivo nekoliko ohladil.

Boban si je v Dallasu našel novo sorodno dušo, Luko Dončića, kar pa Harrisu seveda ni povšeči.

Seveda je vse skupaj mišljeno bolj v šali kot zares, a nedvomno mu ob pogledu na prijateljstvo med dobrodušnim Marjanovićem in vedno nasmejanim Dončićem ni lahko pri srcu.

Norčevanje na to temo se je nadaljevalo tudi v Orlandu, kjer je Harris ob snidenju z nekdanjim najboljšim prijateljem dejal: "Ne maram te več. Zdaj imaš nove prijatelje."

Šala? Zagotovo. A v vsaki šali je tudi nekaj resnice.

Kmalu zatem je Harris košarkarja Dallasa posnel, ko sta se odpravljala ribarit. "Poglejte ga, kako se druži... z Lukom. Phhhh," je potožil Harris. "Čisto je pozabil nate," pa mu je dejal Josh Richardson.

Kasneje se je odzval še na zabaven posnetek s treninga, kjer se Marjanović in Dončić spet odlično zabavata. "Občutek imam, da to počnete samo zato, da bi me jezili," je zapisal Harris.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:59 14. Julij 2020.

    Pisanje takšnih brezveznih neumnosti veliko pove o piscu. A res nimate pametne ideje za kolikortoliko berljiv članek? Potem je čas …

  • 15:40 13. Julij 2020.

    Takele bedarije so/ste zmozni sproducirat samo tukaj.... So pa na 24h takoj za vami🤷🏻‍♂️🙆🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

  • 15:07 13. Julij 2020.

    Ž. J. Ti si pa res en retardiran cepec

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.