NBA zvezdnik po minuti in pol igre izključen zaradi napada na sodnika

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Preveč se je vživel v boj za žogo...
Oglej si celoten članek

Eden najboljših košarkarjev na svetu, ki se po hudi poškodbi zelo počasi vrača v pravo formo, je bil vpleten v velik incdent na tekmi med njegovimi Washington Wizards in Portland Trail Blazers. Isaiah Thomas je bil namreč izključen s tekme po vsega minuti in pol igre.

Nekdanji kandidat za naslov MVP-ja lige se je namreč znašel v borbi za žogo s Carmelom Anthonyjem, stopil v avt in tam odrinil sodnika, ki se je nahajal v neposredni bližini.

Thomas je bil v trenutku kontakta v nekakšnem sendviču med Anthonyjem in Damianom Lillardom, sodnika, ki mu je bil v napoto, pa je odrinil s pestjo. Slednji je ocenil, da ga je Thomas namerno napadel. 

"Napadeni" delilec pravice mu je (precej pompozno) pokazal pot v slačilnico, Thomas pa ni mogel verjeti svojim očem. Sodniki so nato sicer pogledali posnetek incidenta, a je Thomas vseeno moral zapustiti dvorano. Svojo odločitev so objasnili z besedami, da so Thomasa izključili zaradi nenaravnega položaja desne pesti.

Portland je na koncu tekmo prepričljivo dobil z rezultatom 122:103, nekako pa ostaja priokus, da bi tekma bila dosti bolj izenačena, če bi le nekdanji soigralec Gorana Dragića ostal na igrišču.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.