NBA zvezdniku ubili še drugo sestro

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tragičen dan za košarkarja New Yorka.
Oglej si celoten članek

Ulice Baltimorja, znane po vsakodnevnem nasilju in kriminalu, so v nedavnem strelskem obračunu vzele devet novih življenj. Med žrtvami je bila tudi Kiosha Moore, sestra NBA košarkarja Reggia Bullocka, ki si ji ime ustvaril predvsem s svojimi predstavami v dresu Detroit Pistons, od letos dalje pa brani barve New York Knicks.

Foto: Profimedia Reggie Bullock

Bullocka je tako prizadela še druga družinska tragedija, potem ko je bila leta 2014 ubita tudi njegova druga sestra, Mia Henderson, ki je bila zabodena do smrti, osumljenec za njeno smrt pa je bil na sodišču oproščen.

Košarkar, ki je izpustil začetek sezone zaradi poškodbe, se je od sestre poslovil s čustveno objavo na Instagramu:

"Nikoli v življenju se še nisem počutil tako zlomljeno!" je čustveni zapis začel Bullock ter nadaljeval: "Kot brat sem vaju pustil na cedilu, saj vaju nisem uspel zaščititi pred ulico. Dvakrat sem vaju pustil na cedilu."

"Tako mi je žal, moji sestri. Naredil bom vse, da ohranim našo družino skupaj ter da se odkrije, kdo je vzel življenje moje sestre," je še zapisal 28-letnik iz Baltimora ter zaključil: "Zbudite me iz teh sanj! Za vedno moji dve sestri!"

Ulice Baltimorja so sicer znane po zelo visoki stopnji kriminala ter umorov, sredi tega meseca je bilo namreč samo v enem vikendu prijavljenih kar 17 strelskih obračunov. O kriminalu v Baltimoru govorijo tudi legendarne tv serije, kot sta "The Wire" in "Baltimore Homicides".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:10 1. November 2019.

    Uff, ta pa napreduje po lestvici OTO. Že ta drugo sestro je dal žrtvovati za svoj uspeh. Predvidevam, da je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.