Ne Arsenalu! Mato bolj mika Inter.

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Maarten Stekelenburg je tudi uradno novi vratar AS Rome. Medtem se Arsenalu izmika nakup Juana Mate. Valencia je zavrnila njihovo ponudbo, igralca pa bolj mika Inter.
Oglej si celoten članek

Londonski Arsenal ima še naprej težave z iskanjem okrepitev. To poletje se jim je izmuznilo že več nogometašev, zdaj se jim še napadalec Valencie, Juan Mata. Oče in agent slednjega je razkril, da je Valencia zavrnila ponudbo topničarjev. "Valencia je preprosto zavrnila ponudbo. Po nekaj oklevanja so jim rekli ne. Tako moj sin za zdaj ostaja igralec Valencie. A mislim, da to ni bila njihova zadnja ponudba." Arsenal ni edini, ki želi Mato. Zanimanje je pokazal njihov mestni rival Tottenham, a si Mata tja ne želi. Bolj pa ga mika milanski Inter. "Ali je Inter eden od klubov, ki se zanima zanj? Vem, da ga moj sin zelo ceni. Bomo videli, ali bo Inter dal ponudbo," dodaja očka Mata.


Še naprej pa ni jasno, ali bo Cesc Fabregas ostal pri Arsenalu ali vendarle odšel v Barcelono. To poletje za topničarje ni odigral niti ene prijateljske tekme, je pa minuli pokal Emirates spremljal s tribun stadiona Emirates. Javni pritiski Barcelone se medtem nadaljujejo. "Letos želim le še eno okrepitev in veste, kdo je to," je dejal trener Barcelone, Pep Guaridola. Londončani vztrajajo pri odškodnini 45 milijonov evrov, Katalonci pa naj bi bili pripravljeni plačati "le" 40 milijonov evrskih zelencev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.