''Ne bom mu delal publicitete''

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski trener Rafael Benítez se je na diplomatski način izognil vprašanjem o Siru Alexu Fergusonu, saj svojemu nekdanjemu rivalu ne želi pomagati pri publiciteti.
Oglej si celoten članek

Nekdanji trener Liverpoola Rafael Benítez ni želel komentirati avtobiografije Sir Alexa Fergusona, v kateri je upokojeni škotski strateg nekaj vrstic namenil tudi njemu in nogometašu redsov Stevenu Gerrardu.

Španec je v svoji kolumni za The Independent zapisal, da se ne bo odzval na provokacije nekdanjega trenerja rdečih vragov, ki je v svoji prodajni uspešnici zapisal, da je Benítez njuno rivalstvo prenesel na osebno raven in s tem storil usodno napako.

''Odgovorijo naj naši uspehi''

Trener Napolija je prepričan, da bi s prilivanjem olja na ogenj pripomogel k prodaji omenjene avtobiografije, kar še zdaleč ni v skladu z njegovimi interesi. ''Težava pri odgovorih na izjave o meni ali Stevenu Gerrardu je v tem, da samo pripomorejo k publiciteti. Lahko rečem le, da smo poskušali po najboljših močih zastopati ekipo in klub. Dobili smo odziv. Opravili smo dobro delo. Bili smo dobri izzivalci. Z Liverpoolom sem preživljal lepe čase. Namesto nas lahko odgovorijo uspehi, ki smo jih zabeležili. Nič drugega nimam povedati o tem,'' je zapisal 53-letnik in dodal, da sta ga v letošnji sezoni Premier lige najbolj prepričala Luis Suárez in Daniel Sturridge.

Suárez + Sturridge = smrtonosna kombinacija

''Moram poimensko imenovati igralca iz mojega nekdanjega kluba, Luisa Suáreza. Vsi vedo, da je željan nogometa in kar je pokazal do zdaj - takoj po vrnitvi - je bilo zelo impresivno. Razlog, da omenjam tudi Daniela Sturridga, ni v moji povezavi z Liverpoolom. Večkrat sem že povedal, da napadalci potrebujejo samozavest in morajo imeti občutek, da so pomemben del trenerjevih načrtov. Ta dva nogometaša sta ustvarila najbolj nevaren napadalni dvojec v Premier ligi,'' je dodal Benítez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.