''Ne bom odšel na enoletne počitnice''

Foto: EPA
Foto: EPA
José Mourinho se je po tekmi Lige prvakov med Realom in Ajaxom, ki so jo španski prvaki dobili s 4:1, posredno obregnil ob Pepa Guardiolo. ''Če bom odšel, ne bom odšel na enoletne počitnice,'' je govorice o odhodu iz Madrida komentiral Španec.
Oglej si celoten članek

Nizozemski novinar je po tekmi šestega kola Lige prvakov, na kateri je Real Madrid s 4:1 premagal Ajax, Joséja Mourinha vpašal, če resnično namerava zapustiti Madrid. ''Če bom odšel, ne bom odšel na enoletne počitnice,'' je odgovoril Portugalec in dodal: ''Delal bom. Če ne tu, pa nekje drugje.''
Foto: EPA jose mourinho Real je skupinski del tekmovanja končal na drugem mestu skupine D, tri točke za vodilno Borussio Dortmund. Slabše pa galaktikom kaže v španski nogometni ligi, kjer se nahajajo na tretjem mestu in za Barcelono zaostajajo enajst točk. ''Ne čutim pritiska. To ni res,'' je življenje v Madridu komenitral Mourinho. Kaj pa selitev v Anglijo? ''Kamorkoli. Morda na Nizozemsko,'' je povedal Mou.

Po nekaterih informacijah naj bi se Portugalec selil v PSG, kjer bi zamenjal Carla Ancelottija. Mourinho je ironično pripomnil: ''V španskih medijih sem prebral, da bo Ancelotti treniral Madrid. Torej se bo zgodila ena od dveh stvari. Ali bova trenirala skupaj ali pa bova zamenjala službi.'' Novinar se ni dal in Portugalca vprašal, ali meni, da je Pariz dobra destinacija. ''Da, za igranje tekem Lige prvakov,'' je zaključil ''Edini''.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.