"Ne bom spal na lovorikah"

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Novinec v vrstah Copenhagna Benjamin Verbič je na sinočnjem obračunu kvalifikacij za Evropsko ligo zatresel mrežo Newtowna in pomagal svoji ekipi do zmage z 2:0.
Oglej si celoten članek

"Nestrpno sem pričakoval debi na Parken Areni. Seveda sem vesel svojega zadetka, a je najpomembnejša zmaga. Prejel sem lep predložek, dobro nameril z glavo in zadel. To je bil zame zelo lep trenutek," je dogajanje na sinočnjem obračunu proti Valižanom opisal Benjamin Verbič, ki je ob debiju potreboval le dve minuti in pol za svoj prvenec v dresu danskega kluba.

"Začetek je bil odličen, vendar ne bom spal na lovorikah," je dodal Verbič, ki je v končnici tekme zapustil zelenico zaradi udarca  v koleno, a poškodba ni hujše narave: "Dobil sem udarec, vendar verjamem, da bom nared za naslednjo tekmo."  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.