Ne boste verjeli, koliko je za pižamo svojega dekleta zapravil Ronaldo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Cristianu Ronaldu, ki pri Juventusu v enem mesecu zasluži par milijonov evrov, ni težko odpreti denarnice za dvodelno pižamo znamke Louis Vitton.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo se je ob prestopu k torinskemu Juventusu z upravo kluba dogovoril za mesečno plačo 4,7 milijona evrov. Glede na to, koliko bo v 30 mesecih, ki naj bi jih preživel pri črno-belih, zaslužil, ne preseneča, da se v družini Ronaldo spi v astronomsko dragih oblekah.

Ronaldu za pižamo svoje drage tako ni bil noben problem potrošiti nekaj tisoč evrov. Španska lepotica Georgina Rodriguez pa se je z novo pižamo pohvalila na svojem Instagram profilu.

Georginina dvodelna pižama znamke Louis Vitton stane 2700 evrov. Gre za rjavo pižamo iz najnovejše kolekcije te pariške znamke. Spodnji del stane 1300 evrov, medtem ko je spalna srajca še 100 evrov dražja.

Magazin Cristiano Ronaldo: Njegova zveza naj bi bila v krizi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:06 20. Februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.