Šestletnik dizajniral izgled novih prekrasnih dresov italijanskega kluba

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Otroška domišljija in ustvarjalnost ne poznata meja...
Oglej si celoten članek

Italijanski drugoligaš Pescara, z uradnim imenom Delfino Pescara 1936, je v prejšnjih tednih tekom pavze zaradi koronavirusa organiziral natečaj za izgled novega dresa za sezono 2020/21.

Šala, ali strah? Neverjetno, v čem so zaradi koronavirusa želeli igrati italijanski nogometaši

Tekmovanje je bilo mišljeno predvsem kot PR-ovska poteza, ki bi nekoliko razbila monotonost med navijači Delfinov v času karanten zaradi koronavirusa. Toda vse skupaj se je razvilo v prekrasno zgodbo.

Zmagovalec natečaja je namreč postal 6-letni deček Luigi D'Agostino. Ta je navdih našel v klubskem grbu, katerega krasi delfin, dodal pa mu je seveda obvezno nogometno žogo.

Pescara, ki je lansko sezono za las zgrešila napredovanje v Serie A, letos pa se nahaja šele na 14. mestu, je že objavila, da bodo dresi za naslednjo sezono narejeni po D'Agostinovem dizajnu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.