Ne boste verjeli, s čim je trener v slačilnici nagradil Čančarja

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Mike Malone je po tekmi z Oklahoma Cityjem podelil prav posebno priznanje svojemu varovancu Vlatku Čančarju.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Denver Nuggets so po podaljšku s 131:126 premagali Oklahomo City Thunder ter se tako veselili še enajste zmage v sezoni (ob sedmih porazih), s čimer je ekipa iz Colorada skočila na drugo mesto v zahodni diviziji.

Nuggets so sicer po prvi četrtini vodili že za 17 točk, a je Oklahoma že do polčasa uspela stopiti njihovo prednost ter, v tretji četrtini pa je že vodila. Denver je ob začetku zadnje četrtine zaostajal že za 15 točk, a se je nato vendarle prebudi ter uspel izvleči podaljšek, v katerem pa je tudi po zaslugi odličnega Slovenca Vlatka Čančarja uspel premagati žilavega nasprotnika.

NBA Fantastični Čančar s strelskim rekordom popeljal Denver do zmage

Koprčan je svojo verjetno najboljšo NBA partijo zaključil s kar 19 točkami, 4 skoki in 5 asistencami, Denver pa je v 35 minutah, ki jih je Čančar preživel na igrišču, svojega nasprotnika nadigral za šest točk razlike.

Po velikem povratku v zadnji četrtini in končni zmagi je bilo zelo veselo tudi v slačilnici Denverja, kjer je trener Mike Malone najprej vprašal svoje igralce, če vedo, za koliko točk so zaostajali ob začetku zadnje četrtine. Ko je dobil odgovor, da za 15 točk, je nadaljeval s svojim govorom, v katerem je pohvalil svoje igralce za predstavo v zadnji četrtini in podaljšku.

Nato pa se je lotil posameznikov. Bruca Browna (17 točk, 13 skokov, 10 asistenc) je pohvalil za prvi trojni dvojček v karieri, Aarona Gordona (31 točk, 8 skokov, 4 asistence) za odlično igro v napadu ter izvrstnega Nikolo Jokića (39 točk, 10 skokov, 9 asistenc) za "ok" predstavo.

Kot zadnji pa je prišel na vrsto naš Vlatko Čančar, ki je na tekmi podelil kar tri blokade ter v podaljšku povsem zaustavil najboljšega košarkarja Oklahome Shaia Gilgeousa-Alexandra in si tako prislužil prestižni naziv ter nagrado za najboljšega obrambnega igralca večera.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.