Ne boste verjeli, v katerem športu zmaguje Ivica Kostelić

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nekdanji izjemni hrvaški alpski smučar Ivica Kostelić se odlično znajde tudi na morju.
Oglej si celoten članek

Ivica Kostelić in Damir Čargo sta z jadrnico "Ola full of life" zmagovalca petnajste izvedbe prestižne regate "Palermo - Monte Carlo" v kategoriji dvojic.

"Spet je bilo fantastično. Toda strast do jadranja bo vsaj za leto 2019 postavljena na stran, saj bom nadaljeval s spremljanjem naše hrvaškse smučarske reprezentance," je po velikem uspehu izjavil Kostelić.

Ganljivo Ivica Kostelić poziral s sinovoma in s pripisom raznežil fane

Na mednarodni regati, katero organizira Circolo della Vela Sicilia, je letos nastopilo 57 jadrnic, od tega 8 v kategoriji dvojic, v kateri sta tekmovala Kostelić in Čargo. Hrvaška dvojica pa je prva zaključila pot od Sicilije, kjer so krenili iz Palerma, do Monte Carla, kjer se je tekmovanje zaključilo v srcu Yacht Cluba Monaco.V cilj sta prispela po štiridnevni plovbi.

Skupni zmagovalec regate "Palermo -Monte Carlo 2019" je postal Argentinec Miguel Galuccio na jadrnici "Maxi Vera".

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.