''Ne moreš dati zlate žoge Ribéryju''

Foto: EPA
Foto: EPA
Branilec Reala Fábio Coentrão je prepričan, da si zlato žogo (Ballon d'Or) zaslužita bodisi Lionel Messi bodisi Cristiano Ronaldo, medtem ko Franck Ribéry po njegovem mnenju sploh ne pride v poštev.
Oglej si celoten članek

Fábio Coentrão meni, da napadalec Bayerna Franck Ribéry ni pokazal dovolj, da bi si zaslužil takšno nagrado kot je Ballon d'Or. Kar se tiče portugalskega reprezentanta, sta Lionel Messi in Cristiano Ronaldo edina prava kandidata za najprestižnejšo nogometno lovoriko na individualni ravni.

''Messi je izjemen nogometaš, vendar že nekaj časa ne igra. Takšne nagrade ne moreš dati Francku Ribéryju, ki je dosegel le 22 golov. Ronaldo je bil ves čas v vrhunski formi in je dosegel dvakrat toliko golov,'' je za portugalski športni časopis A Bola povedal Coentrão.

Denar od klubskega SP v žepe nogometašev

Ribéry pa bo v primeru poraza na glasovanju za zlato žogo nekaj utehe lahko našel v denarni nagradi, ki jo bo nogometašem izplačalo vodstvo bavarskega kluba. Odgovorni možje aktualnega zmagovalca Lige prvakov so se odločili, da bodo pet milijonov evrov, kolikor so jih prejeli za zmago na svetovnem klubskem prvenstvu v Maroku, razdelili med nogometaše in strokovni štab. Bayern je v finalu z 2:0 premagal Rajo Casablanco in osvojil peto lovoriko v letu 2013.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.