''Ne potrebujem poroke, da bi igral dobro''

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski tenisač Rafael Nadal ni prepričan v blagodejne učinke zakonskega stana, ki sta jih na svoji koži občutila Novak Đoković in Andy Murray.
Oglej si celoten članek

Rafaelu Nadalu se ne mudi po stopinjah svojih rivalov, ki sta lani oziroma letos skočila v zakonski jarem.

Novak Đoković je po poroki z ženo Jeleno in rojstvu sina Stefana začel igrati morda najboljši tenis v njegovi karieri, kar dokazuje pogled na lestvico ATP, kjer prvi igralec sveta podira mejnike, Andy Murray pa se je po poroki s Kim Sears dokopal na prvih lovorik na peščeni podlagi - na poti do druge je premagal kar ''kralja peska'' Nadala, in to pred sovražno nastrojeno madridsko publiko. 

Tako Murray kot Đoković sta javno oznanila, da jima družinsko življenje dobro dene, zato se je pod pritiskom znašel tudi Nadal, ki od najstniških let prijateljuje z Mario Francisco Perello. Španec letos nikakor ne najde prave forme, vendar meni, da poroka ni rešitev.

''Vsakdo potrebuje različne stvari in verjamem, da se mi ni treba poročiti, če želim igrati dober tenis. Dolgo sem igral dober tenis, čeprav nisem bil poročen, tako da to ni odločilnega pomena. Bomo videli, če bom lahko igral dobro prihodnje leto. Boril se bom,'' je v svojem slogu dejal nekdanji prvi igralec sveta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.