Ne, Serena na teku ni goljufala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Serena Williams se je za nastop na teku, s katerim je zbirala denar za njeno dobrodelno organizacijo, odločila v zadnjem trenutku, pojasnjujejo organizatorji petkilometrske preizkušnje v Miamiju.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi so svetovni splet obkrožile fotografije najboljše teniške igralke na svetu, ki se je udeležila dobrodelnega teka pod okriljem fundacije Serena Williams Fund.

Američanka je dva kilometra pretekla, preostanek poti pa se je prepeljala s taksijem, kar so ovekovečili številni fotografi na prizorišču. 

Ugibanja, da naj bi Williamsova nastopila poškodovana, je negiral Ken Nwadike, direktor trženja uradnega fotografa dogodka Runner Buzz Media.

Razkril je namreč, da se je prva igralka sveta za nastop na maratonu odločila tik pred zdajci, zato je pretekla le slabo polovico, nato pa so jo čakale obveznosti v cilju. Pri tem ni šlo za poškodbo ali poskus goljufije, temveč zagotavljanje nemotenega poteka dogodka.

''Zjutraj smo se pogovarjali, da Serena letos ne bo nastopila, ampak bo na prireditvi nastopila v vlogi gostiteljice in napovedovalke, medtem ko bo njena sesta Venus tekla,'' je povedal Nwadike.

''V zadnjem trenutku si je premislila in se odločila, da bo podprla tekače,'' je dodal in pojasnil, da so jo ob prihodu v cilj takoj strpali na oder. Sestra Venus je petkilometrsko preizkušnjo pretekla v 31 minutah in 47 sekundah.

''Sereni so ponudili medaljo in osebno sem jo slišal, ko je rekla 'nisem tekla, tako da nočem medalje','' je še pojasnil Nwadike.

Predstavniki prve igralke sveta za komentar niso bili na voljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.