''Ne spreminjamo sloga''

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Barcelone Gerardo Martino je s katalonsko ekipo v Ligi prvakov debitiral z visoko zmago proti Ajaxu (4:0). Španec se je po tekmi zavezal, da Barça ne bo spreminjala sloga igre.
Oglej si celoten članek

Barcelona je s tremi goli Lionela Messija in zadetkom Gerarda Piquéja zabeležila visoko zmago proti Ajaxu (4:0). Trener španskih prvakov Gerardo Martino je kljub dobremu rezultatu opozoril na nekaterere pomanjkljivosti. ''Boljši smo bili v drugem polčasu, ko so nam uspevale kratke podaje. V prvem polčasu smo morda preveč igrali z dolgimi žogami. Preizkušamo različne stvari, a glavno je še vedno zadrževanje posesti,'' je povedal Martino in priznal, da fantom manjka kontinuitete.

''Zmaga nas je vse pomirila, še posebej, ker smo zmagali doma,'' je povedal Argentinec in dodal, da sta ga s trdim delom najbolj prepričala Álexis Sanchez in Dani Alves, dobro pa se je odrezal tudi Andrés Iniesta. ''Našo igro moramo vzdrževati vseh 90 minut,'' je še dejal 50-letnik in zanikal, da Barça spreminja ustaljeno zmagovito formulo. ''Vračamo se tja, kjer je Barcelona vedno bila. Ljudje pravijo, da poskušamo spremeniti način igre, a to ni res. Iščemo alternative,'' je zaključil Martino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.