Ne tekma, poškodba na poroki!

Foto: Žurnal24 Kim Clijsters ima poškodovane vezi v desnem gležnju. (Foto: Reuters)
Druga igralka sveta Belgijka Kim Clijsters je ogrozila svoj nastop na OP Francije. Namesto da bi se v miru pipravljala na Roland Garrosu jo je skupila na sorodnikovi poroki!?
Oglej si celoten članek

Drugouvrščena igralka lestvice WTA, Kim Clijsters, ima nadvse zanimivo poškodbo. Belgijka se ni ponesrečila na treningu ali tekmi, temveč jo je njen gleženj skupil na poroki bratranca Tima! Na svoji spletni strani je zmagovalka letošnjega OP Avstralije zapisala, da bo okrevanje v najboljšem primeru trajalo štiri, v najslabšem pa šest tednov.

Ogrozila nastop v Parizu
To pomeni, da je v nevarnosti njen nastop na OP Francije, ki se začne 22. maja. Podrobnosti poškodbe ob proslavljanju s svojim bratrancem Clijstersova ni želela izdati, je pa vsaj postregla z natančnim zdravniškim poročilom: "Pregled je pokazal, da imam resno poškodovane srednje in stranske vezi na desnem gležnju. Naredil se mi je blažji hematom. Gleženj je zdaj popolnoma imobiliziran in na nogo ne bom stopila nekaj dni." Kim je sicer že tako imela težave, saj je zaradi bolečin v ramenu in zapestju nameravala izpustiti prihajajoče nastope na Pokalu federacij, kjer se bo Belgija v polfinalu svetovne skupine doma pomerila s Češko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.