Ne želi igrati: "Če moram zaradi tega končati kariero, jo bom brez oklevanja"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nogometaš Cadiza je zavrnil testiranje.
Oglej si celoten članek

Rafael Jimenez, nogometaš Cadiza, vodilne ekipe druge španske lige, je prvi španski nogometaš, ki je pred začetkom treningov zavrnil testiranje na novi koronavirus. Vodstvo lige je od vseh nogometašev zahtevalo, da opravijo test, a branilec Cadiza se je odločil, da zahtevo zavrne, tudi če bo zaradi tega moral končati svojo kariero, poroča El Pais.

Foto: Profimedia Rafael Jimenez "Fali"

"Dokler bo obstajala minimalna možnost, da se okužim, nogometa ne mislim igrati. Če bom zaradi tega moral končati kariero, jo bom brez oklevanja," je dejal 26-letni branilec z vzdevkom Fali, ki je bil nekaj časa tudi član druge ekipe Barcelone.

Njegov klub je pokazal razumevanje, postavil ga je na seznam poškodovanih, zaenkrat ga ne bo kaznoval.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.