''Ne želim govoriti o zasebnem življenju''

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriška smučarska kraljica Lindsey Vonn, ki je v nedeljo na družabnem omrežju objavila, da se razhaja s slovitim golfistom Tigerom Woodsom, je spet v središču pozornosti.
Oglej si celoten članek

Lindsey Vonn so v Seulu tudi uradno imenovali za častno ambasadorko zimskih olimpijskih iger v Pyeongchangu leta 2018. "Res ne želim govoriti o svojem osebnem življenju. Mislim, da sem vse povedala že v svoji objavi na Facebooku," že na začetku novinarske konference v glavnem mestu Južne Koreje dejala Vonnova. Namesto o Woodsu je raje spregovorila o svojih načrtih v prihodnjih sezonah. Predvsem na olimpijskih igrah v Pyeongchangu.

"Moj cilj je, da bi na prihodnjih olimpijskih igrah spet osvojila zlato kolajno.'' Njena želja po novi kolajni na olimpijskih igrah, v Vancouvru leta 2010 je slavila v smuku, medtem ko je bila v superveleslalomu tretja, je toliko večja tudi zato, ker je morala Soči zaradi strganih vezi v desnem kolenu in okrevanja izpustiti.

"Vsi moji cilji so vezani na olimpijske igre v Pyeongchangu. Imam že zlato kolajno iz Vancouvra, radi bi ji dodala vsaj še eno. Na spletni strani sem si že ogledala progo v Pyeongchangu. Sodeč po njem, je zelo strma, z veliko skokov, kar mi je všeč. Veselim se že, da se z njo srečam na snežni podlagi."

Lindsey Vonn se je lani uspešno vrnila v svetovni pokal in sezono končala z malima kristalnima globusoma v smuku in superveleslalomu. Do zdaj se lahko pohvali s štirimi velikimi kristalnimi globusi ter sedmimi malimi v smuku, petimi v superveleslalomu in tremi v kombinaciji. S 67 zmagami v svetovnem pokalu je marca letos na večni lestvici prehitela Anemarie Moser-Pröll. Pred njo je s 86 le švedska legenda Ingemar Stenmark.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.