Nedved spet na Jesenicah

Foto: Žurnal24 Jaroslav Nedved se je vendarle vrnil na Jesenice.
Češki hokejist Jaroslav Nedved je spet v Podmežakli. Osemintridesetletnega branilca naj bi na Češkem čakala operacija rame, a so zdravniki ugotovili, da operativni poseg zdaj ni potreben.
Oglej si celoten članek

Češki hokejist Jaroslav Nedved, ki je pred tedni že prišel na Jesenice in ostal le nekaj dni, nato pa se zelo hitro vrnil na Češko, je zdaj spet v Podmežakli. Osemintridesetletni branilec se je vrnil domov zato, ker naj bi ga čakala operacija rame, po pregledu pa so zdravniki ugotovili, da operativni poseg ni potreben in da je rama sposobna prenašati napore. Nedved je potem sam poklical športnega direktorja Acroni Jesenic Matjaža Mahkovca, se opravičil zaradi povzročenih nevšečnosti in se danes ponoči vrnil na Jesenice. Danes je z igralci že opravil trening, v petek pa naj bi že zaigral na tekmi proti Salzburgu, če bodo urejeni vsi dokumenti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.