Negovalka našla plačilno listo kluba HSV

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemška negovalka je v parku našla nahrbtnik športnega direktorja HSV-a in ga mu želela vrniti, a to nikakor ni bilo lahko.
Oglej si celoten članek

Negovalka je v parku na travi našla več internih dokumentov nemškega nogometnega kluba HSV. Ob njih je ležal tudi nahrbtnik, v katerem je bilo več osebnih predmetov športnega direktorja HSV Petra Knäbla. Med drugim je 38-letnica našla več kreditnih kartic, ključev in vozniško. 

"Nahrbtnik s temi stvarmi mi je nekdo ukradel. Krajo sem tudi prijavil policiji," je za nemški Bild povedal Knäbel. 

Želela vrniti nahrbtnik, a ji nihče ni verjel

Poštena najditeljica je želela nahrbtnik čim prej vrniti športnemu direktorju, a so njeni poskusi bili neuspešni. Naslov, ki je bil zapisan na osebnih dokumentih ni bil več aktualen. Ženska se je nato obrnila na HSV, a ji tam niso verjeli.

"Dokumenti so bili starejši, zato jih nisem pogrešal. Pred nekaj dnevi sem se preselil, zato sem mislil, da je nahrbtnik v kakšnem kartonu, ki ga še nisem pospravil," je povedal Knäbel. Najditeljica je HSV večkrat poklicala, dokler ji niso končno verjeli.

Knäbel se je medtem osebno zahvalil 38-letnici, tatu, ki je nahrbtnik ukradel športnemu direktorju pa policija še ni našla. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:27 10. Avgust 2015.

    ja in ???? a se je zjokala , ker ni na njihovi plačilni listi

  • 15:30 10. Avgust 2015.

    Saj Severini so tudi pornič kao ukradli..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.