Negreanu vadi za SuperStar Showdown

Foto: Žurnal24 Daniel "Kid Poker" Negreanu (Foto: Cash Games)
Daniel Negreanu je potrdil, da namerava igrati proti Švedu Viktorju “Isildur1” Blomu v naslednji ediciji SuperStar Showdown. "Menim, da mu bo dostojen nasprotnik," pravi Negreanu.
Oglej si celoten članek

Daniel Negreanu je v zadnjem času kar precej slišal o tem, da naj še ne bi bil pripravljen na spopad z Isildurjem. Ne glede na to pa bo 2.500 iger dolg spopad, med dvema članoma ekipe profesionalcev PokerStars zagotovo zanimiv. “KidPoker” se je odločil, da se bo na dvoboj temeljito pripravil in je zato začel s treningi. Tako je med drugim igral proti Justinu Bonomo ter Randyu “nanonoko” Lew na 5$/10$ mizah na PokerStars. Z vsakim je igral na štirih mizah, kolikor jih bo moral igrati tudi proti Isildurju. Za 'nanonoka' je to verjetno malo, saj je sam navajen igrati tudi po 20 miz naenkrat. Dvoboj med njima je bila kar izenačen in pravega zmagovalca ni bilo. Je pa zato Daniel vzel 15.000$ Bonomu, s katerim je odigral približno 2.500 iger.

V svoj blog je Daniel napisal: “Niti ni skrivnost, da sem sam velik občudovalec Isildurja in njegovih uspehov. Ko sem ga videl igrati prvi SuperStar Showdown izziv sem si zaželel, da se tudi sam pomerim z njim. Menim, da mu bo dostojen nasprotnik.” Negreanu je napisal tudi to, da se še zmeraj na nek način uči spletnega pokra in da ima pogosto težave z igranjem več miz naenkrat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.