Nekateri ga 'požrejo' tudi iz 60-ih

Foto: Žurnal24 Nantes je povedel le osem sekund po tem, ko je izvedel začetni udarec iz sredine
Nov neverjeten gol z evropskih nogometnih zelenic je delo branilca Nantesa Rémija Marévala. Že v osmi sekundi domače ligaške tekme proti Nimesu je s strelom iz svoje polovice premagal vratarja.
Oglej si celoten članek
" Un but de légende," (legendarni zadetek) so gol branilca Rémija Marévala na tekmi proti Nimesu poimenovali na uradni strani kanarčkov. In res – na prelepem stadionu La Beaujoire , enem od prizorišč svetovnega prvenstva leta 1998 , verjetno še nikoli ni padel niti približno bolj "nor" gol. Tokratna žrtev je vratar Nicolas Puydebois , ki ga bodo do konca življenja spominjali na dogodek iz osme sekunde tekme v Nantesu ... Ne le, da je Puydebois dobil enega "najdaljših" golov vseh časov, ampak tudi najhitrejšega. Gol Marévala je najhitrejši v zgodovini francoske druge lige, medtem ko v Ligue 1 še vedno vodi Michel Rio . Zanimivo – Rio je bivši vezist Nantesa, leta 1992 pa je na tekmi CaenCannes prav tako zadel že v osmi sekundi tekme!

"Djamelu (Abdounu, soigralcu, op. p.) sem rekel, da me bo trener ubil. No, imel sem srečo," se je po izjemnem zadetku pridušal Rémi Maréval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.