"Nekateri mislijo, da so ne vem kaj, a niso vredni kluba"

Foto: Epa matjaž kek
Slovenski trener ni prizanašal svojim igralcem.
Oglej si celoten članek

Aktualni hrvaški prvak Rijeka je v 33. krogu 1. HNL izgubila na gostovanju pri Lokomotivi in tri tekme pred koncem prvenstva nima več realnih možnosti, da bi nadoknadila sedem točk zaostanka za Dinamom iz Zagreba.

Nekdanji slovenski selektor Matjaž Kek, ki je v lanski sezoni Rečane vodil do zgodovinskega prvega naslova državnega prvaka, je bil po tekmi zelo kritičen do svojih igralcev.

"Ko se nasprotnikov gol začne resneje ogrožati šele od 75. minute naprej, si ne zaslužiš drugega kot poraz. To ni bilo vredno tega kluba. Prejeli smo naiven zadetek iz prekinitve, čeprav smo igralce pred tekmo ves čas opozarjali na to," se je jezil slovenski strokovnjak.

"Očitno nekateri igralci mislijo, da so ne vem kaj. Od 50 žog na sredini igrišča smo jih 30 poslali naravnost v noge nasprotniku. Ne vem, kdo polni glave mojim igralcem, a kriv sem jaz, ker jim dajem priložnost iz kroga v krog," je dodal Kek.

"Nimam kaj komentirati. Po vseh menjavah je bil Kvržić (Zoran, op. a.) edini, ki se je približal zadetku. Ugotoviti moramo, kako naprej, ker tole v tem trenutku nima smisla. Takšne Rijeke si ne želimo. Ponavljam, krivda je moja, ker dajem priložnost enim in istim igralcem. Imamo predsednika in dva športna direktorja, naj to oni poskušajo rešiti," je sklenil slovenski trener.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.