"Nekateri naprej z eno zmago, mi izpadli s štirimi"

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec Napolija Gonzalo Higuaín je bil na robu solz ob izpadu Napolija iz Lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Italijanski podprvak Napoli je postal prvo moštvo, ki je v skupini Lige prvakov zbralo 12 točk, pa vseeno ne bo videlo osmine finala. Enako število točk sta v "skupini smrti" zbrala tudi Borussia Dortmund in Arsenal, a obe ekipi sta napredovali zaradi boljšega medsebojnega izkupička. Napoli bi za zanesljivo napredovanje na zadnji tekmi moral premagati Londončane s 3:0, a so Italijani slavili "le" z 2:0.

"Da ne gremo naprej, je neverjetno. To je krivica, zares mislim tako," je po tekmi povedal Gonzalo Higuaín, ki je zabil prvi gol za Napoli, potem ko se je lepo obrnil na robu kazenskega prostora.

Ne zgodi se pogosto

"Izpasti z 12 točkami ... Zmagali smo štiri tekme v izjemno težki skupini, kjer sta bili še ekipi, kot sta BvB in Arsenal. Ko vidiš, da so napredovale ekipe z le eno ali dvema zmagama, z le šestimi ali sedmimi točkami, si seveda razočaran. Ne gre za nič drugega kot smolo. Izpad kljub slavju na štirih od šestih srečanj se pač ne zgodi prav pogosto," je še dodal nekdanji napadalec madridskega Reala.

Napoli je v sezoni 2011/12 prišel v osmino finala, tam pa ga je ustavil kasnejši prvak Chelsea, čeprav so Italijani na San Paolu zmagali s 3:1.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.