Nekdaj največji dragulj Maribora prekinil pogodbo z Vijoličastimi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kramarič bo znova zaigral v dresu Brava.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni klub Bravo se je okrepil z Martinom Kramaričem, ki je z ljubljanskim prvoligašem podpisal triletno pogodbo.

Nekdanji nogometaš Maribora je z vijoličastimi prekinil pogodbo, v sezoni 2020/21 pa bo igral za klub, ki ga je kot posojeni nogometaš zastopal že v spomladanskem delu prejšnje sezone Prve lige Telekom Slovenije.

Kramarič je doslej zastopal še barve Krke, Krškega, od koder se je preselil v Ljudski vrt. Za Mariborčane je odigral 55 tekem in dosegel en zadetek ob šestih podajah.

V minuli sezoni je za ljubljanski Bravo odigral 15 tekem v spomladanskem delu prvenstva in prispeval en gol ter dve podaji.

Bravo bo naslednji obračun v PLTS odigral v nedeljo v Celju proti državnim prvakom, Mariborčani pa bodo dan prej gostovali v Sežani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.