Nekdanja prva igralka sveta povila prvega otroka

Foto: Instagram
Foto: Instagram
35-letna nemška teniška igralka Angelique Kerber je povila punčko z imenom Liana. Trikratna zmagovalka turnirjev za grand slam in nekdanji prvi lopar sveta je veselo novico danes zapisala na Instagramu.
Oglej si celoten članek

"Dobrodošla v naši družini, Liana. Tvoj prihod je za vse nas najlepši trenutek, ki smo si ga lahko zamislili," je zapisala 35-letna Angelique Kerber, ki je glede na objavo svojega prvega otroka rodila v soboto, 25. februarja.

Po njeni objavi na družbenem omrežju so sledile številne čestitke. Zmagovalki odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu in odprtega prvenstva ZDA v New Yorku v letu 2016 ter Wimbledona 2018 so med prvimi čestitali organizatorji najbolj slovitega teniškega turnirja na svetu v Wimbledonu ter njeni nekdanji veliki tekmici - Danka Caroline Wozniacki in Nemka Sabine Lisicki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.