Nekdanja številka 1 na naboru okrepila finalista minule sezone

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Boston Celtics so pripeljali novo okrepitev.
Oglej si celoten članek

Blake Griffin je bil leta 2009 izbran kot prvi na naboru, kot član LA Clippers je nato postal novinec leta, ko je v povprečju zbral po 22.5 točke in 12.1 skoka na tekmo, šestkrat v svoji karieri pa je zaigral tudi na tekmi All-Star. A v zadnjih letih je krilni center precej nazadoval v svojih fizičnih sposobnostih, ki so bile zanj značilne v prvih sezonah igranja v ligi NBA.

V zadnji sezoni je bil član moštva Brooklyn Nets, njegovo povprečje pa je znašalo 6.4 točke, 4.9 skoka in 1.9 podaje na dvoboj. Če s svojimi predstavami ni prepričal dosedanjih delodajalcev, da bi mu ponudili novo pogodbo, pa so pri Boston Celtics očitno ocenili, da bi 33-letni košarkar še zmogel ponuditi dodatno moč udeležencem zadnjega velikega finala lige NBA. V njem so Kelti sicer po vodstvu z 2:1 v zmagah na koncu klonili z 2:4.

S prihodom Griffina, ta je podpisal enoletno pogodbo, bodo Celtics vsaj delno skušali nadoknaditi izostanek odličnega mladega centra Roberta Williamsa, ki bo še nekaj časa okreval po operaciji kolena.

Liga NBA se bo sicer začela če z slabe tri tedne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.