Kri povsod! Nekdanja vojakinja zmaličila najstnico

Foto: Twitter kay hansen
Borbe postajajo vse bolj brutalne, sodniška toleranca pa vse višja.
Oglej si celoten članek

Zgodilo se je pred dnevi na UFC dogodku v Salt Lake Cityju, kjer je 28-letna nekdanja vojakinja Kal Schwartz brutalno pretepla 18-letno Kay Hansen.

Dvoboj se je končal s prekinitvijo v drugi rundi, ko je glavnemu sodniku končno postalo jasno, da udrihanje po okrvavljeni najstnici ni več smiselno. Pred tem je kar pol minute gledal, kako se Schwartzova izživlja nad nemočno nasprotnico, ki ni imela nobenih možnosti za preobrat.

Krvav razplet obračuna je znova sprožil vse glasneje polemike o nevarnosti oktagona in nekompetentnosti sodnikov, ki s prepoznim posredovanjem ogrožajo življenja borcev in bork. Hansova, ki ima zdaj na računu zmago in poraz, se je po dvoboju oglasila na Twitterju: "Žalostna sem. Sram me je. Ni dovolj, če rečem, da sem vas razočarala. Nimam izgovora. Hvala za priložnost. Boljša sem od tega. Vrnila se bom," je sporočila pretepena 18-letnica.

Pozor, ni za občutljive!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:58 30. Marec 2018.

    To nima s športom nobene zveze! Kmalu bo začelo veljati pravilo: Noter dva, ven eden!

  • 21:47 30. Marec 2018.

    Raj za psihopate.

  • 21:06 30. Marec 2018.

    Ljudje krvoločni kot zveri, ljudje pa ob tem uživajo.Moderni gladiatorji

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.