Nekdanji boksarski prvak neslavno pogorel

Samooklicani ''kralj ciganov'' je daleč od forme, ki mu je prinesla naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji.
Oglej si celoten članek

Britanski boksarski šampion Tyson Fury ima za seboj turbulentno leto, potem ko je novembra 2015 pripravil enega največjih presenečenj in premagal dolgoletnega ukrajinskega prvaka Vladimirja Klička. Povratni obračun je bil večkrat prestavljen, kasneje pa zaradi neustreznega zdravstvenega stanja branilca naslova tudi odpovedan.

V javnost so pricurljale informacije, da je bil Fury pozitiven na kokain, kmalu zatem pa je presenetil z oznanilom, da zaključuje svojo profesionalno kariero. Kasneje je svoje besede preklical in napovedal, da se v letu 2017 namerava vrniti v boksarski ring.

Senzacionalna zmaga nad Kličkom je danes stvar preteklosti, nekdanji prvak pa daleč od stare forme. Za nameček je v zadnjem letu večkrat poskrbel za kakšno rasistično, seksistično ali antisemitsko opazko ter si tako pridobil sloves dežurnega burkača.

Britanec se trenutno mudi na podeželju, kjer se je po poročanju tujih medijev postavljal pred prijatelji. Želel naj bi dokazati, da je še vedno v dobri formi, zato je poskušal preskočiti leseno ograjo in pristal na zadnji plati.

Posnetek je, kakopak, postal tarča posmeha na družabnih omrežjih.

via GIPHY

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.