Nekdanji boksarski prvak ubit med ropom

Foto: EPA
Foto: EPA
V Atlanti je med ropom življenje izgubil nekdanji boksarski prvak po verzijah IBF, WBC in WBA, 40-letni O'Neal Bell.
Oglej si celoten članek

Po poročanju spletne strani ESPN, je O'Neal Bell, nekdanji prvak v kategoriji kruzer (kategorija med lažjo težko kategorijo in težko kategorijo), skupaj s še eno osebo stopil z avtobusa, ko sta ju neznana storilca hotela oropati, med obračunom pa je prišlo do streljanja.

Lokalna policija v Atlanti je sporočila, da so zaenkrat še neznano osebo ob Bellu, ta je dobila strel v kolk, ranjeno prepeljali v bolnišnico, preiskava pa še poteka.

Bell je na boksarskem vrhu vztrajal kar 13 let. Od leta 1998 do 2007 ni doživel poraza v svoji kategoriji, tri pa je zabeležil v svojih zadnjih štirih nastopih. Športno kariero je sicer sklenil z zmago, decembra 2011 je po 58 sekundah prve runde s tehničnim knockoutom premagal Rica Casona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.